Bejelentés


Gyurcsó Bori okl. asztrológus - a Asztrológiai és tarot elemzés, tanácsadás

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Köszöntelek Kedves Látogató!

Gyurcsó Bori okleveles asztrológus vagyok, civilben marketing szakemberként dolgozom. A Baktay Ervin Asztrológia Egyesület képzése keretében szereztem asztrológusi diplomát 2002-ben*, emellett mérnöktanári és közgazdász diplomával rendelkezem.

*Nagyon hamar, már 4-5 évesen komoly érdeklődést mutattam a görög mitológia valamint a különböző szimbólumok jelentése iránt, 7 évesen már bújtam a mitológiai és csillagászati könyveket. Tizenévesen autodidakta módon képeztem magam az asztrológia, a csillagászat, a grafológia, és a tarot területén. Számos sorsszerű esemény és lelki "próbatétel" után egy szerencsés találkozásnak köszönhetően jutottam el Janák Lajos tanár úrhoz (Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület), ahol a már megszerzett asztrológiai ismereteimet rendszerezni és természetesen fejleszteni is tudtam a 4 éves képzés során.

Számomra a legfontosabb az életben a folyamatos fejlődés. Hiszek a karmában, és ennek megfelelően próbálok cselekedni, valamint másoknak segíteni - amennyiben és ahol erre szükség van. Úgy vélem, igazi segítség csak az lehet, amit kérnek - kimondva vagy akár szavak nélkül. A mindenáron segíteni akarás az egyik legnehezebben felismerhető önzési forma, ezért nagyon fontos tisztában lennünk a segítségkérés és segítségnyújtás íratlan szabályaival, melyhez talán a legfontosabb tényező az emberi, szakmai hitelesség és az önismeret.

Az asztrológia és a tarot számomra nem jóslás. Az asztrológia és a tarot egy önismereti eszköz, valamint egy olyan közvetítő csatorna, amely segítségével az egyén lehetőségeit, képességeit láthatjuk rendkívül részletes és árnyalt formában, és segítséget nyújthatunk a hozzánk forduló számára abban, hogy önmagához és az életfeladatához hűen tudjon különböző élethelyzetekben dönteni.

A sors, a lélek útjai kifürkészhetetlenek, ezt ne feledjük! A lehetőségek halmazát láthatjuk, de a végső döntés, így a kimenet ezer és ezer apró tényezőn múlik, amit az egyénnek kell mérlegelnie a saját képességeinek,lelki alkatának ismeretében.


Mindenkinek van döntési, választási lehetősége - ez a döntés azonban mindig az egyéné!

Amennyiben úgy érzed, hogy tudok Neked segíteni, keress bizalommal!

Gyurcsó BoriIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!